Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze acties, trends & kortingen? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!😀

Alvast bedankt voor je inschrijving, het is het waard🍑!

Levering binnen 1 á 2 werkdagen!
Shop met Billink of Riverty en betaal 14 dagen later!
Gratis verzending vanaf €75,-
close Sorteer en filter
0
Onbeperkt
Filter toepassen
Home > Accessoires >

Panty's

Sorteer en filter
Op zoek naar een sterke panty? Zoek dan niet verder! Bij Peachy hebben wij die voor jou. Je kunt je eerder gekochte rokjes en jurkjes namelijk blijven dragen! Of je gaat natuurlijk voor een nieuw jurkje voor in je garderobe. Daarbij is natuurlijk een panty altijd van pas!


 

Een panty is een soort maillot, met een broekje erin zodat de panty goed blijft zitten en niet afzakt. Toen de eerste nylon kousen- een Amerikaanse uitvinding- in de jaren veertig op de markt kwamen, brak er een moderevolutie aan. Deze nieuwe beenmode was namelijk ‘zo sterk als staal en zo dus als spinnenweb’ en sloot mooi om de been aan.  De panty kwam in 1967 meer op de markt door dat de minirok ontstond. Voor de panty waren de kousen er. Vrouwen droegen hun kousen in die tijd altijd met jarretels, want panty’s met een broekje eraan bestonden toen nog niet in die tijd. Die werden pas echt populair in de sixties, toen de rokken zo kort werden dat de jarretels echt zichtbaar waren. Vanaf de sixties werden panty’s steeds bonter en kleuriger. De kous, is net als de sok, bedoeld om te beschermen tegen de beschrijving die wordt veroorzaakt door het dragen van schoenen. Verder geeft de kous bescherming tegen de kou, net als een panty. Panty’s zijn er in verschillende deniers 10,15,20,30 en noem zo maar op. Maar hoe zit het toch met die deniers van de panty? Wel zo handig om te weten als je voor een panty zoekt. De letterlijke betekenis van denier van de panty is een eenheid die de fijnheid van een garen aangeeft. Hoe hoger het denier getal, de dikker de gebruikte draad. Hoe lager de denier van de panty, hoe doorzichtiger of terwijl transparanter de panty is. De panty is vaak dan minder stevig en komen sneller ‘ladders in’.  Voor elke huidskleur is er een panty te koop die goed bij je past. Het is best lastig om een huidskleur panty te vinden die goed bij jou huidskleur past. Ben je een tikkeltje onhandig en heb je daarom vaak ladders in je panty? Dan is de panty van Peachy goed geschikt voor jou! Deze panty’s zitten lekker en comfortabel en zijn ook nog is goed van kwaliteit. Het zorgt voor extra warmte en past bij elk jurkje wat jij in je kast hebt hangen. Ook zit er bij de panty een broekje aan vast voor extra stevigheid en het niet afzakken van de panty. Het voordeel van deze panty is dat je hem ook nog eens kan wassen! Doe hem dan in een waszakje zodat hij niet scheurt en je er maximaal profijt van kan hebben. Deze panty’s zijn goed te dragen in de winter, herfst, en in het voorjaar. Nog meer vragen over de panty’s van Peachy? Stuur ons een e-mail of een appje!