Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze acties, trends & kortingen? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!😀

Alvast bedankt voor je inschrijving, het is het waard🍑!

Kom shoppen in onze winkel in Enschede!
7 dagen in de week geopend!
H.J. Van Heekplein 82, 7511HN

Retourneren & ruilen

Retourvoorwaarden

Wat is de bedenktijd voor een retour?
Is je bestelling toch niet helemaal naar wens of voldoet een item niet helemaal aan je verwachtingen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Retourvoorwaarden
Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Wij geven geen garantie op studs, pailletten, knopen, ritsen en sluitingen. Mocht je een beschadigd of verkeerd product ontvangen, dien je hier binnen 24 uur een melding van te maken. Dit kan via klantenservice@peachy.nl Het is belangrijk dat de artikelen nog in originele staat verkeren. 

Retourneren
- Stuur de artikelen met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking naar ons retour en voeg het retourformulier toe aan jouw retourzending
- Geef het pakket af bij een postkantoor of pakketpunt naar keuze. Zorg ervoor dat je de retourzending naar het volgende adres stuurt:
Peachy Enschede, H.J. Van Heekplein 82, 7511HN Enschede
- Vraag altijd om een verzendbewijs met trackingnummer en bewaar dit goed totdat we jouw retourzending hebben verwerkt.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
- Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
- Zodra wij de retourzending volgens de retourvoorwaarden hebben ontvangen wordt je retour binnen 5 werkdagen door onze administratie verwerkt.
- Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, ontvang je ook de verzendkosten van de heenzending retour. Indien je een deel van de bestelling retourneert, ontvang je de verzendkosten van de heenzending niet retour.

Gratis retourneren in onze winkel
Je kunt er ook voor kiezen om je pakket kosteloos af te geven in onze winkels
- Peachy Enschede, H.J. van Heekplein 82, 7511HN
- Peachy Hengelo, Nieuwstraat 7, 7551CS

Kan ik mijn bestelling ruilen?
Het is helaas niet mogelijk om een artikel online te ruilen. Wil je een andere kleur of maat dan kan je een nieuwe bestelling plaatsen en de verkeerd bestelde kleur of maat terug sturen naar ons.
Extra service:
Woon je in de buurt van Enschede of Hengelo? Je kunt je online aankopen ook ruilen in één van onze filialen.